Halaman

Isnin, 30 April 2012

AMAN KAMPUS UPSI; SEMOGA BERJUMPA LAGI!!!

Salam ASPIRASI Mahasiswa.

SELAMAT JALAN SAHABAT AMAN KAMPUS!!!

Wajah-wajah ceria peserta / mahasiswa Aman Kampus UPSI. TAHNIAH!!!

Sehari telah berlalu, namun bahang kemeriahan AMAN KAMPUS masih terasa. Terpandang banner, tersenyum gembira. Perkenalan menguatkan bersaudara antara perserta mahupun mahasiswa UPSI, tidak lupa juga kepada yang menyindir. Ini membuktikan Jelajah Aman Kampus di UPSI telah memberi kesan yang amat mendalam kepada semua warga UPSI. 

SISWA CERGAS
Bermula seawal jam 7.45 pagi, sudah ada yang menanti untuk bersenamrobik. Peserta Aman Kampus datang dari KHAR dan berkumpul di court Kolej Zaba bersama penghuni-penghuni Kampus Sultan Azlan Shah. 
Fuiiyoo~ Selamat Pagi Malaysia!!!

Wajah ceria mahasiswi UPSI..senyum...=)

~Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu, Tinggi lagi sayang sama kamu~

SUKANEKA
Pagi yang sangat ceria. Mahasiswa UPSI dan peserta Aman Kampus memang sporting. Pagi-pagi lagi dah rasa tenang dan aman. Memang tak ingat la ada BERSIH time ni. Pelbagai acara sukaneka dan permainan yang dijalankan pada pagi 29 April 2012.

Warriors...are u ready?!!

Semakin jauh semakin sayang, sambutlah sayangku..hihi

Bola Tampar

Bola Jaring

Futsal

MAJLIS PENUTUP

Selepas acara riadah, Majlis Penutup Jelajah Aman Kampus diteruskan di dewan Kolej Za'ba. Antara VIP yang hadir ACP (Kehormat) Dato Paduka Dr. Junaidi Abu Bakar; TNC HEP & ALUMNI UPSI, Dr Zahuri; Pengetua Kolej Za'ba, Dr. Aziz Shah; Pengetua Kolej Harun Aminurrashid, En Raizol wakil Pengetua Kolej Aminuddin Baki dan semua yang hadir menjayakan Majlis Penutup Jelajah Aman Kampus Fasa 2. Sekalung penghargaan kepada semua atas komitmen yang diberikan..ACP (Kehormat) Dato Paduka Dr Junaidi Abu Baakar 
TNC HEP & ALUMNI UPSI

Majlis penutup yang mendapat sambutan yang amat meriah dari semua para hadirin yang hadir. Sedih menghitung masa kerana akan berakhirnya Jelajah Aman Kampus di UPSI. Kepada semua peserta Aman Kampus, segala pengalaman yang baik bawalah bersama pulang dan mana yang kurang, UPSIdaily selaku wakil memohon sejuta kemaafan.

Tuai Padi Antara Masak
Esok Jangan Layu-layuan
Intai Kami Antara Nampak
Esok Jangan Rindu-rinduan

--------------------UPSIdaily------------------
Mahasiswa UPSI hebat!!!

 
VS

Auku sudah dipinda? Nasihat kepada semua, pandailah membawa diri. Mahasiswa berkualiti ASPIRASI universiti.

TAHNIAH SEMUA BARISAN SEKRETARIAT AMAN KAMPUS!!!

Mari bersama kami kekalkan keamanan Kampus

Like Page Aman Kampus [KLIK]

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...